Vinnare av Superskaparna 2017

Henrick Eriksson på moltazdesign Är vinnare av Sjuans SUPERSKAPARNA. (TV4gruppen)

7 deltagare som tävlar om titeln Årets Superskapare 2017.

 

Det fantastiska gänget som tävlade om titeln Årets Superskapare 2017. I finalen stod jag och Anna-Maria.

 

 

Bakom scen. EN hel del make up och annat för att försöka rädda vad som räddas kan av utseendet. Det blir varmt med all belysning, 5 kameror runtom dig och all stress.

 

 

Skåpet som fick en makeover. En skrivhurts som helt enkelt fick speglar på toppen, rutiga lådor och detaljer i läder. Kurbitsmålningen var en snabbmålning som tog knappa 10 minuter att göra. Vill du se hur jag gjorde dom kan du besöka min Youtube-kanal, där jag visar steg för steg hur det gick till.

 

 

När man är som tröttast och mest stressad, då skulle det göras hundbäddar. Såklart jag fick den största hunden, ICE. En schäfer som fick lite vardagslyx. Efter inspelningen fick ”Hundcoachen” på TV4 hundbädden med sig hem.

 

 

Vilken inspelning, vilket äventyr. Och att jag vann.

 

 

Vill du boka en Superskapare till ett event, kick off, eller annat som händer? Kontakta mig på  henrick.eriksson@moltazdesign.se eller via kontaktformuläret:

 

Ämne

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande

captcha