Styling & homestyling

 

Vi hjälper privatpersoner och mäklare med homestylingkonsultationer vid försäljning av bostad. Vi lyfter fram det bästa i ditt objekt och tittar på hela fastigheten, eller lägenheten, som gör att du kan få en snabb försäljning och till ett högre pris. Efter erfarenhet så ligger de objekt vi stylar ute på marknaden ca 3 veckor i snitt innan de är sålda. Vi utför allt från en konsultation till att vi möblerar upp hela bostäder och kontor.

Du kan också göra en Homestyling Online, vilket innebär att vi gör en konsultation online. Längst ner på sidan hittar du de 3 olika typer som vi har, där du också kan läsa mer om reespektive styling.

Hur går det till?

När du säljer en bostad genom en mäklare så kan en homestylingkonsultation bokas in via säljaren. Det innebär att moltazdesign kommer till bostaden och ser över varje rum och yta, trädgård och andra eventuella ytor såsom poolområden m.m.

Varje rum/yta får en åtgärdsplan på tips och ideér över vad som man kan tänka på inför försäljningen. Du får då som säljare en skriftlig plan över varje rum, direkt på plats. I planen kan allt från eventuell ommålning, ommöblering till borttagning av möbler m.m. förekomma. I närområdet Göteborg +10 mil så kostar en konsultation 5 000:- inkl. moms. Har du fler hus, gästhus m.m. Så begär offert på hela fastigheten.

Visste du att en homestyling kan öka slutpriset med 5-20 % ? Dessutom ger det oftast en snabbare affär.

Du kan också boka in att vi utför arbetet med att styla bostaden, eller större förändring, vilket då utförs av moltazdesign. Kontakta moltazdesign för offert. Vi kan också hjälpa till med nedpackning och organisering inför flytten, så du får med dig det som du vill och behöver på ett säkert och strukturerat sätt. Endast på offert. Läs gärna mer på personlig organisatör i menyn.

Här nedanför ser du några av de objekt vi stylat och inrett inför försäljning.

Grundsund – Delvis möblering av fritidshus.

Strömstad – Full möblering av hus i 3 våningar.

Göteborg -Delvis möblering av lägenhet.

Fjellsholmen Kvadraten – Full möblering av visningshus.

Göteborg – Styling av större villa.

Askeröarna – Full möblering av tomt hus.

Tjörn – Delvis möblering av villa.

Tjörn – Delvis möblering av villa

Stenungsund – Full möblering av 2 våningar villa.

 

Homestyling Online

En styling online tar ca 7-10 dagar efter orderbekräftelse beroende på storlek, och vad som ingår ser du under respektive storlek här nedan. Small, Medium och Large. I varje uppdrag görs en analys som du hittar på respektive storlek. Analysen gör att vi kan se personen/personerna bakom inredningen och på så sätt hitta rätt stil och behov av ytor. Arbete för styling är avdragsgill i försäljningen av bostad.
Analysen samt information som berättar vad som skiljer våra konsultationer åt hittar du genom att klicka på länken här nedan.

Visste du att en styling av bostad inför försäljning oftast ger 5-20% mer i vinst? (Framtaget av Chalmers och Svenska mäklarförbundet.) Så gör det enkelt, gör en homestyling online.

Läs mer om hur det går till genom att klicka på länken här under, och vad vi behöver från dig för att utföra en detaljerad konsultation.
På den sidan gör du också din bokning och betalning.

Läs mer här>>>>>

Vid större projekt kontakta oss för offert via vår kundtjänst.