Inredare för Dolph Lundgren

 

 

Ett spännande projekt inom inredning och renovering har varit att hjälpa skådespelaren, manusförfattaren och regissören Dolph Lundgren och Jenny Sandersson med att skapa en vacker och bekväm miljö i ett av sina boenden. Ett inspirerande och stort projekt där en 5 rums våning blev till 4 rum.

Med, till större delen, fria händer att leverera ett färdigt och vackert boende var en utmaning. Med moodboards och noggrann planering av samtliga ytor kunde sedan hela boendet renoveras, designas och inredas. Planerade inköp och ett helhetstänkande genom hela projektet. Från special golvnyans till var kontaktuttag skall sitta fram till handtag på köksskåp. Viktigt att skapa harmoni genom hela boendet. Det är detaljerna som gör det.

 

Med hänsyn till personlighet, ursprung, önskemål och med respekt för övriga boenden så startade projektet. Tillsammans med byggnadsprojektledaren Richard Lindblad har arbetet gått i en rasande fart och med många stora förändringar i  interiör och fastighet. Väggar som rivits, badrum och kök som byggts har gett stora, ljusa och vackra ytor.

 

Design, färgsättning samt inredning har satts av moltazdesign som även tagit hand om inköp av inredning, logistik m.m.

Skådespelaren Dolph Lundgren valde att jobba med moltazdesign på rekommendation.